Tråkig torsdag

Jaha  , idag gick jag upp halv sju, jävligt trött, sen så fixade jag mig och åkte med mamma till hennes jobb, väldans jobbigt väder , under tiden jag var där typ en timme , åt jag två risifrutti ena var christmas och den andra var vanlig med jordgubb. och så drack jag tee. sen åkte jag och mamma till min tandläkare , vi var där i ca tio minuter hon slipade till min bettskena (a) ,  sen åkte jag hem , sen när jag ska gå från bussen tar jag en genväg som jag inte skulle ha gjort, jag halkade typ flera gånger, när jag kommer hem till pappa sover han , så jag ska smyga in men då får jag inte av mig skon och får panik, sen satte jag mig vid datan och checka lite :), pappa vakna och frågade om jag var hungrig så han lagade ordning pasta med fiskpinnar, sen satte han på terminetor 2 eller hur den stavas, och den var ju bra :) , sen har jag bara degat framför datan och nu ska jag hänka med pappa och handla mat.

Puss&kram /Angehh§

Onsdag

Hejs.
Idag var jag med matilda. Först så åkte jag till henne, sen var vi där en stund sen åkte vi till mig.
På vägen hit så åkte vi till farsta och köpte en ny foundtion. nudlar och fanta. vi går förbi lidl och köper päroncider och godis. När vi kommer hem fixar vi nudlar med skinkmacka med päroncider till.
När vi ätit klart så kollade vi på high scool musical1 , med fanta och godis. vi fick inte upp fantan via korken så vi fick öppna den med en kniv Matilda stack hål i den :) , min ide (a) iaf efter filmen kollade vi på dimissed en stund sen diskade vi , tack för hjälpen matilda:)
Sen tog vi bilder :D, hihi, sen åkte jag med matilda till farsta och där mötte jag mamma men jag var där typ 25 minuter innan hon kom,
så jag köpte två nya tröjor, en rosa med gul text från cubus det står; Promise me the world, och på den andra samma inköptsställe , står det; jag älskar dig på franska. När jag kom upp därifrån stog mammas kompis som hon skulle möta och jag hade skickat ett sms till mamma och undrat vart hon vart till svar fick jag Höjarängen, istället för hökarängen (a), sen gick vi och fikade jag tog en fanta och morotskaka.
sedan hem och då mumsade jag julskinka , mamma gör godast ! :) , efter det kollade jag på tv och somnade typiskt mig liksom (a)

Lite bilder från dagen,


Angelicas&Matildas lunch är;
Kycklingnudlar
skinkmacka
päroncider :)

Puss&kram / Angeh§

Nyårsafton/Nyårsdagen

Jag kunde inte skriva igår kväll, jag var hos några och jag tänkte inte tänken när jag var på datan att skriva i min blogg (a) , hihi i år ska jag försöka skriva lite mer i min blogg. Iaf , igår vid tolv slaget pratade jag med Nelly! :D , hihi bra sätt att inviga det nya året :D , sen så sjöng alla sing star till och med micke och robban , men verran ville icke , eller jo hon sjöng mot mig några gånger och jag är ju så stolt att jag vann mot henne , för när jag sjunger med nelly klassar hon ut mig, men jag ska öva upp mig nelly så de så :) , hihi , sen så gick jag där i från vid tre för jag var jävligt trött och sur på alla där (a)
Gott nytt på alla !

Puss&kram /Angeehh§

RSS 2.0