toooooooooooorsdag

förlåt att jag inte skrivit på ett tag men har inte haft lust att vara på datan, idag träffa jag allis hon åker imorgon och är borta i två jävla veckor :/ , kommer sakna dig älskling!
det blir kanske inte någon piercing pga en sak jag gjorde som jag inte är stolt över.


men nu måste jag bara få säga , att james lafferty är så jävla grymt snygg eller vad tycker ni?

liksom kolla på honom helt så jävla snygg!
har han någon lille bror kanske? :)
kolla hur jävla sjukt söt han var när han var liten :)


SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SNYGG! :D


aja ska leta vidare på lite bilder på honom :)

ciao

annlo i natt

sitter här nu väntar på maten sen ska jag dra till annlo där jag ska sova i natt... , imorogn ska jag och annlo fixa naglarna vi är båda spända så imorogn kanske ni får se hur det blev ? :)
aja ska käka nu gött folk , ajuste idag ändrade jag designen och headern och lite smått och gott i bloggen , vad tycker ni? :) ciao :)

I´m back

Back here , jag ska till farsan idag och vara där vecka ut , najs najs... sitter här nu poch hgör ingeting , kom typ precis hem från farsta har solat med annlo, vi var äöven hos min farmor, lilla lena!
nej men ska typ duscha nu ? , ciiiao ! :)

drar nu

ska sticka och möta annlo i farsta nu ha en trevlig dag everybody , ciao ! :)

höstlov

ja sitter här nu har käkat frukost och känner mig glad , det är ju faktiskt lov idag ? , vet inte riktigt vad jag ska göra idag men det spelar ingen roll kan bara vara hemma om det skulle vara så.. Iaf till på fredag så är jag nervös för då ska jag typ ta hål i naveln , men mamma börjar tveka nu men jag tänker fasiken ta det där jävla hålet,  ursäkta att jag svär .. :)
men iaf nu tänker jag sitta och ändra lite i bloggen elle rförsöka iaf , have a nice day

KID- dag

Today hade vi kid dag, aka komma ikapp dag , jag hade matte prov och so rest annars fick jag kolla på film och skriva en engelska uppstats som dom flesta fick , man skulle skriva om sig själv om 10 år , det var läskigt för jag och sofie hade typ skrivit likadant(?), men men nu sitter jag här och väntar opå att mammas ka komma hem så jag kan städa,. på fredag på höstlovet ska jag typ ta hål i naveln om min faster kan då för jag och min kusin ska nämligen ta samtidigt! :)
JAG ÄR SÅ GLAD !
<3

är hos annlo

jag sitter just nu hemma hos annlo ska snart dra , ska möta mamma igubbängen , vi ska lämna tillbaka filmen the hottie &the nottie som jag och annlo såg igår , den var riktigt najs , man blir kär av den ! :)
jag skriver inte så ofta längre , typ orkar inte (?) , kanske ska sluta blogga.. men dte är kul ibland när man har tråkigt och så har jag haft min blogg snart i ett år så liksom då känns det lite ... , det är tack vare älskade nelly jag började blogga .. skrev inte så mycket i början men sen i somras var jag typ beroende :p , men nu orkar jag inte skriva varje dag längre (; eller jag kanske gör det , får se :) men nu ska jag vara social med annlo den sista stunden jag är här , men hon pratar i telefon nu la hon på ! :) så jag kanske skriver sen !!!!




CIAO! ♥

ge inte andra ångest

det är kanske synd om dig, men för att det är det behöver du inte ge mig ångest att jag har vänner , att jag umgås med folk.. jag gillar dig men va fan tror du det är löätt eller ? , jag fattar inte hur du pallar , sluta ge mig ångest för något som jag inte kan göra något åt !

pasta carbonara

Tja nu sitter jag här med liam och matilda men dom siitter på andra datan , vi käka pasta carbonara gott , kanske lite mer kryddor (;
vi håller på med vårat grupp arbete ! :)
idag vart jag irriterad för typ ingenting typ att det var oliver i maten och jag fick i munnen då blev jag sur ? aja alla har sina dagar .. hade no prov på morgonen , kom precis i tid och satte mig kommer nog inte få så bra , men jag har faktiskt pluggat!!!!
nä nu sk ajg försöka arbeta nu!
ville bara säga att jag är grymt glad för ingenting, sååååååå ciao! :)

spenderar natten hos annlo

jag ska sova hos annlo i natt med camilla super skoj hoppas jag ! :)
väntar nu på maten sen drar jag så ha så kul !
PUSSAR

fuckat knä

japp har inget att göra så jag slänger in ett inlääg, jag har typ as ont i knät , jag kan dock böja det nu som jag inte kunde igår . det är lite svullet och så , men sånt får man leva med .

Du är i mina tanakr dag in och dag ut , jag vet inte hur jag ska få bort dig ? , om jag inte tänker på dig står du framför mig och jag blir mållös.


hello

allis sov här i natt så skit najs asså , världens sötaste tro mig. vi hade as kul, tyvärr kommer jag inte ha en lika trevlig natt inatt. jag orkar inte vara kvar hos pappa , har inget att göra .. mamma säger att jag får sova hos henne om en kompis sover med mig  eller jag kommer även bort härifrån om jag sover hos någo, men kommer antagligen vara stuck här .. sluta gissa och tjata om vem SF är .. men ska vila nu ciao

imorgon

IMORGON SLEEPAR ALLIS HOS MIG! ÄLSKAR DIG ALLIS DAHLIN!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


rest in peace

ja då har ännu en dag gått, var med eda efter skolan jävligt skönt , saknat dig älskling <3 skulle gärna berätta mer men jag ¨måste berätta en lite sorglig sak som jag tycker...

En kille född 88, 20 år alltså har antinge hoppat eller blivit knuffad från sjunde våningen i ett höghus här i fagersjö där jag bor. Jag känner honom inte men vet vem det är och har tänkt på att det är han varje gång jag sett honom. Kollade i en gammal skolkatalog vad han hette. Sami Aiat rest in peace♥. Kan inte ens tänka mig att förlora en kompis eller någon närstående.. jag sörjer med er. Änglarna måste vara överlyckliga dom fick tillbaka en ängel.

happ ännu en dag av livet

Happ då har en dag gått och jag vart med maria vi åkte till farsta efter skolan. Idag slutade alla klockan ett ? asså jag förstår inte varför .... jo FR är inte den ni tror ;)
så vi döper om honom till  SF istället ... ingen kommer veta vem det är ni kan gissa hur mycket ni vill.. bara allis vet (:
jag ska fixa med vårt skolarbete snart ..... SUCK! :O
aja ciiiao

RSS 2.0