Kabaré

Idag var det Kabaré i skolan , igår kväll var det för föräldrarna.
Det var ganska kul men ändå inte , men det var kul och vara med maria.
Jag har nu blonderat håret som bara skulle vara slingor, Maria hjälpte och jämna ut det igår, Tackar ;D
Idag kommer mamma hem sent så jag sitter här själv och kollar på Desperata Hemmafruar.
Nej nu är reklamen typ slut, hejdå :) ♥

                         
Här kommer en bild på mig&maria från igår.

edistisdag

Idag har det vart en ganska kort dag.
Men min första och även den näst sista lektion är med en lärare jag absolut hatar( vill att L8 ska komma tillbaka).
Efter skolan var jag med Eda, vi åkte hem till min pappa och åt mat. Vi var båda väldigt hungriga.
Sedan skjutsade pappa och jag hem Eda.
Och nu sitter jag här hos mamma och är på datan en stund.
Nu ska jag göra annat. Kanske skriver sen
Pusshej:)♥



fixarsöndag

Idag så vaknade jag kvart i elva, inte så jätte sent.
Jag drömde sjukaste saken haha,  (aa).
Men sedan drog jag mig upp och åkte i väg med pappa.
Vi åkte och köpte pizza i gubbängen, dom är gooodast :)
sedan åkte vi hem och åt.
Efter ett tag smsar jag med eda och jag åker dit.
vi gör allt möjligt. När man är med eda behgöäver man bara vara med henne för att det ska bli kul.
Tycker jag iaf.
nu väntar jag på mat. det blir korv och potatismos tror jag :P
Men nu ska jag äta, hejdå :)♥ 

toooooooooorsdag

Happ, nu har jag inte skrivit på ett tag men asså sånt händer , idag så slutade jag efter spanskan och då väntade jag på molly och eda sedan åkte vi hem till mig och bakade olika saker eller bakade och bakade vi åt smeten :)
sedan spelade vi guitar hero men innan det så skojdansade jag as fult för jag och eda skulle driva med molly att jag var as bra och så men vi har inte sagt det till henne ännu , hahaha :)
sedan åkte dom hem jag gick till mamma och la mig i soffan jag bara älskar att ligga i den soffan skulle kunna ligga i den livet ut. sen packade jag massor av kläder och gick upp till pappa, på vägen ser jag en kille jag sett några gånger thaha , undra vem han är  ? :)
aja nu ska jag fixa lite små saker ha det bra :) ♥

BIO FREDAG

Idag så slutade jag kvart över tolv, efter skolan åkte jag till stan med sofie vi skulle på bio först går vi till pappas jobb och hämtar pengar sedan går vi till bion och köper bio biljetter till 27 dresses,  efter det går vi och äter kebab , jätte gott, filmen var ganska gullig tycker jag men alla tycker olika,  " smaken är som baken , delad. " , hahahah när jag hör det tänker jag alltid på min lärare jag hade mellan 4-6 :),  hon sa alltid så hahaha , nej men nu ska jag ta och sova håller på att somna nu , pusshejj :)♥


trött torsdag

idag så var jag med eda efter skolan vi tog det mest lugnt och prata lite (:
sen går vi till mamma och äter följer eda till bussen möter min kusin , vi går till lidl sen hem till mamma . sedan hem, till pappa och nu sitter jag här trött som fan , nu ska jag sova ha det bra :)♥

onsdag=dans

Hejjs, idag så har jag haft en ganska konstig dag. går i skolan som vanligt sen när jag ska till min dans åker jag jätte konstigt, haha jag hopppade över idrotten för jag hade ont i huvudet , men jag skulle åka till stan asså ha sällskap med en kille i min klass så först åkte jag till högdalen med annika, sedan tillbaka till gubbängen är typ i centrum i 20 min, sedan går jag mot gymnastiksalen , oh möter han på vägen sendan går vi till busse och jag vill åka till norsborg och gå av vid högdalen och ta tunnel banan , men medans vi står och pratar om hur vi ska åka hinner den bussen åka så vi åkermot gullmarsplan med bussen, sedan bytte vi till tunnel bana även kallad tb av mig (aa) , han år av vid slussen och jag fortsätter min resa själv på väg till mammas jobb, jag åker till mammas jobb och äter mellis sedan åker jag till dansen men kollar dock bara på för jag hade ont i huvudet och så... efter det ska jag möta min kusin Magnus , vid fridhemsplan , och jag sitter typ och väntar i 45 min, aja skönt att bara ta det lugnt en stund sedan åker vi hem och äter och nu äger jag skiten ur han på guitar hero :) ,
// Angelica :)♥

wild tuesday

Idag började jag kvart över åtta, tycker att det är väldigt tidigt i bland haha (a) man är ju liksom trött.
hinner precis till bussen och åker till skolan, haha . idag hade vi någon polis som hade typ "föreläsning", det var båda as tråkigt och lite intressant (aa) , men iaf, efter skolan så var jag med eda, haha vi gick hem till eda och satt oss vid köksbordet och åt mackor, sedan till datan. haha efter ett tag blev vi hungriga och då skulle vi laga mat men lagar man mat typ med mig så suger man haha , sa typ eda iaf (a) , hon brände baconen ^^ , hahah , men vi åt köttbullar och potatissallad, det är typ as gott. sedan åkte jag hem och det finns en tjej här där jag bor som typ är psykiskt störd och hon satt på bussen därför gick jag av en station innan och gick hem , as kallt, och när jag kommer hem så står det i tidningen om henne typ haha att hon typ blivit hämtad av polis pga något på tunnelbanan :P ,
nu ska jag fixa läxor och skit, 
//angelica :) ♥

skolmåndag

Happs , idag var det skola igen. vår svenska/engelska lärare har vart borta ganska länge den tiden var skön, för hon är as jobbig ååh jag bara stör mig på henne.sista lektionen , så är det elevrådoch så...nu ska vi få beställa skoltröjor typ äntligen :) . efter skolan springer jag till bussen , annika , sofie och frida väntade på mig. vi går av i högdalen, vi möter nayomi, haha jag går in på pressbyrån och köper en daimstrut, asså den kostar 20 spänn, asså fett dyrt förr kostade den typ 15. när jag kommer hem sätter jag på datan sen vilar jag bara och nu ska jag gå och ta ett varmt och skönt bad. hare bra :)

hata huvudvärk

jo nu är jag hemma igen , bara att jag har fått huvudvärk, det är något som jag verkligen hatar. vi åkte och lämna eda först sen åkte vi till hallonbergen och lämnade min kusin mikaela, sedan åkte vi till bea hahah , köpte matpå vägen hem stannade vi till i gubbängen och köpte pizza där(: väldigt gott jag valde en calzone med beanisesås :D , nu sitter jag här vid datan , är inne på msn och pea, och lyssnar på musik , musik är väldigt roligt att lyssna på för alla låtar har ju en mening haha (a) . och idag fyller camilla 15år; GRATTIS CAMILLA ♥ :)
aja nu ska jag fixa lite annat ,
eller ska jag vara helt ärlig så ska jag chatta lite hahaha :) ,
ha det bra ! :)♥

sss

sss=supersegsöndag
idag när jag vakna var eda och mikaela här ja dom sov över här. vi segade hela dagen snart ska vi iväg så hinner inte skriva så mycket men måste bara säga det här, eda är typ min tvillingsjäl , hon är bara bäst asså :) , vi bjuder på en bild på söta oss! :) , ha en bra dag :)
                                                                             

RSS 2.0