Schteekarmillan, dagens gäststjärna

Ciao bellas och bellos !
Det är Camillish also known as Schteekarmillan som kikar in. :) Idag var det skola som gällde, fast fick sluta extra extra tidigt föratt vi gick bara fram till tolv sen skulle man få reda på vad man skulle göra imorrn på öppet hus. Jag ska då vara Guide (?) kul , sajk. Menmen slutade vid ett .. sen fick jag gå tillbaka till skolan vid fyra föratt ha samtal med min syo, men det gick strålande tror jag, det gick på hela sex minuter. Så nu är listan klar antar jag. Hur som helst, efter det mötte jag Angelica i farsta och käkade en riktigt mumsig Kebabpizza (ja, jag är ett svullo). Sen åkte vi hit till angelica, kollade på Grease och Grease två. Riktigt härliga filmer .. dock lyckades jag somna till lite och missade det jag väntat på under hela grease två, menmen. (för en gång skull var det jag som somnade och inte angelica haha). Vi kollade även på en av angelicas gamla dansuppvisning, (hahaha!) Nej men hon var jättegullig. Sötnosen kan ju inte säga artist så hon sa Gärststjärna istället när hon skulle presentera någon. Därav blir jag henne Gäststjärna i bloggen idag, om ni fattar. Hursomhelst, Nu vet jag inte vad vi ska göra, fortsätta snacka lite skit och lyssna på musik blir det nog. Ni får hare bra hörrni, ni som förtjänar det förståss.

Bild från förra veckan. Ni kan kalla oss James änglar
/ Pusspuss från camilla Ljungberg


jag skrev dikten av en anledning

ett krossat hjärta är som ett sår läker efter några år,
men såret blir till ärr och efter alla år kommer du och går men ärret besår♥

35 årsdag

Det är inte jag som fyller 35 år utan Ulrika, så ett stort GRATTIS !
Just nu sitter jag hemma hos Annlo, hon fixar sig lite. Vi ska på konformationsträff snart. Det ska bli roligt och se hur det är och så ... Idag har det inte hänt något speciellt så har inget mer att skriva.

I don't want to feel that feeling with you anymore, I want it with another.

Och jag ler vidare idag med mitt leende ;D
CIAO!


new smile

Si så där nu har jag fört över bilder till datan så ni kan få se för och efter bilder efter jag fixat tänderna. Ni kanske inte ser någon skillnad men jag känner skillnade, som helt nytt leende !
Idag efter skolan var jag med Eda och Jossan, två riktigt härliga tjejer mår jag säga.
Höhö mitt fina ordförråd kommer fram lite då och då.
Klockan 21.00 blir det andra avenyn på 1an, så ska snart byta om till myskläder och tvätta bort sminket och krypa ner i min sköna soffa. Ja den är faktiskt den skönaste platsen jag vet  att bara ligga på och krypa ner, ni vet?
Nej nu har jag verkligen inget mer att skriva om, så ha en trevlig kväll..!

före & efter



CIAO! :D

skiiirdskor

Så nu ska jag typ sova tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan.
Imorgon ska jag åka skridskor på morgonen med klassen, blir väl sådär man tröttnar as snabbt.
Efter skolan får jag se vad jag gör, men ska iaf göra läxor imorgon.
Eh nu pallar jag inte sitta här är för trött!

I can just have you in one way, but that is not the way I want it.

GOODNIGHT !

Spenderar natten hos Annlo..

Tjabba!
Sitter här hos Annlo, hon satte sig precis vid teven så då tänkte jag att jag skriver ett litet blogginlägg snabbt.
Ska sova här och har ätit middag med Annlo och hennes faaamily !
Imorgon äre barnvakt som gäller och sedan på konformationsmöte som jag och Annlo ska på.
Fast nu orkar jag inte skriva mer för jag vill umgås med Annloooooooo....! :D

gammal bild på mig och Annlo

CIAO

Elin and me <3 milkshake

Så nu har jag tid att skriva i bloggen, har nämligen städat hela kvällen i mitt rum och nu är det ett ganska lyckat resultat. Mamma har ju hotat mig att jag inte kommer få någon födelsedags present om det inte är städat till imorgon på hennes födelsedag.

Idag var jag med Elin efter skolan. Vi drog till farsta och köpte lite saker. Vi drog till donken och drack milkshake eller drack och drack spotta nog ut mer än halva på donken, haha !

Men nu ska jag ta och lägga mig, ska upp tidigt och gratta mor min. Jag och Natalie ska nämligen upp tidigare än mamma vilket är tidigare än klockan sex och sjunga med våra fina morgon röööster ! Tror hon kommer uppskatta det. Och dom fina presenterna hon ska få. Jag kan ju berätta vad det är för hon kommer inte läsa det här innan hon vaknar ändå. Av Natalie ska hon få en bok hon vill ha och av mig en godis bit och ett halsband!


Me and Natalie ! :D


CIAO♥

blääää

Idag har jag haft det ganska soft, men dock vart väldigt orolig.. Kan dock inte berätta varför.
Det blir aldrig som man tänkt sig iaf.
Hah hade ingen mascara idag för jag hann inte sätta på någon imorse, så kände mig så där lite halvnaken men ändå vare skönt man kunde liksom bara klia sig i ögat ! :D
imorgon blir det nog ingen mascara heller ifall du går bort du käraste. Men vet inte om jag är redo för en till dag att känna mig naken(a) så vi får ju se vad jag hinner. Nu har jag verkligen inte tid att sitta här eftersom Kladdkakan jag precis bakat står klar i köket och jag är superduper sugen på den !

I will always stand by your side, Camilla and Annlouice I love you guys!

CIAO

vissa sjuor är faktiskt trevliga..

Så jag har gjort min engelska läxa som jag sagt att jag ska göra i typ en vecka(?).
Så nu sitter jag mest och chattar... Chattar med en tjej i skolan som går isjuan hon är faktiskt jävligt snäll så vissa sjuor är ju tyrevliga men vissa är största hatobjekten (a).
SKa snart städa rummet så har inte tid att blogga mer

fett gammal både lugg och blond :O

COLLAGE

Sååå nu har jag ett collage med lite olika hårfärger, vad tycks ? :)




håååårfärg

Jag sitter här kom precis hem från skolan då jag börjar undra vilkne hårfärg jag passar bäst i. så nu ska jag lägga upp collage med olika hårfärger jag haft (inte alla) så kan man ju tycka till vilken man tycker !

CIAO!

Camilla=sjumilasovare

Hejsan bloggen! :)
Jag sitter här, jävligt sugen på pannkakor och vill verkligen ha en viss person...Medans Camilla ligger två meter i från mig och sover, vilken jag hellre skulle göra! Natten var helt jävla underbart kul, vi kolla på film och flummade groooovt!
Idag ska jag väl först vänta på att Camilla ska vakna sedan stääda och göra läxor. Helst av allt vill jag att han ska tappa minnet och vara som han var i början men det är ju bara önske tänkande. Nä ska väl ta mig lite frihet och göra något annat än att sitta här.

CIIIAO

Camilla In Tha House !

Tjoo alla glada och sura :D
Det är Camilla som kikar in föratt gästblogga lite. Sitter här med Angelica, men hon är föör lat föratt skriva, så jag tar på mig det uppdraget. Ialla fall jag ska slagga här hos henne ikväll. Och vi har lägenheten för oss själva så vi ska mysa hela kvällen och kolla på film. Har fixat Kladdkaka och popcorn, så har vi läsk också. Förstår inte varför ingen vill komma hit och göra oss sällskap (?) haha. Hur som helst idag har vi varit farsta. Idén var att vi skulle prova massa kläder men när vi kom fram orkade vi inte riktigt, så vi gick runt och snackade lite, sen drog vi till mig och hämtade kläder. Sen satt vi och väntade på Tunnelbanan till farsta för vi skulle hem till Angelica igen. Snacka om att vi hade kul! Men såklart kommer fjortisidioterna i sjuan och gör oss sura (?) Det har tydligen blivit förbjudet att kolla snett på någon när dom kollar snett på en själv. Eller som fjortisen själv skulle säga "det är så omoget". isåfall är hon nog omognaste av oss alla. Och när hon frågade varför jag kollade snett sa jag att jag kände för det. Då sa hon ungefär "aha, så du känner föratt vara en jävla bitch" så gick hon. (trodde vi) Hon stod nämligen och lyssnade när vi snackade skit om henne efteråt, så kom hon tillbaka och var ännu surare, och ba Kan du inte säga det du har att säga till mitt face istället för bakom ryggen, då sa jag okej jag tycker du är en ful äcklig fjortis, äru nöjd? Då sa hon "Aah kolla på dig själv?". lilla gumman jag kollar på mig själv varje dag, och jag gillar det jag ser. Kan du säga detsamma ? Näej, om jag hade ditt utseénde och personlighet skulle jag inte gilal mig själv ialla fall. Hur som helst, jag är inte såhär bitchig egentligen, bara när fjortisar gör mig sura. Jag är faktiskt jätte snäll, fråga angelica (a) haha, men nu ska vi se på film och tjocka oss. Ni får hare bäst
PUSS!


Är inte min älskling föööör söt !
Love u honey <33

musik*2

Sitter här och sjunger på glad. tyler hilton, klart bäst bästa låten! :)
idag hade jag musik 2 gånger och bild en gång. Efter skolan drog jag bara hem och bytte om till jeans, hade haft kjol idag men orkade inte ha det längre nu. Ikväll får jag se vad jag gör, kanske bara har en hemma kväll, men vill hlest inte det. Är på värsta umgås humöret så vi får väl se.

Everywhere you go, perfection

Today var jag i farsta med käraste Annlo. Vi käkade donken och snacka lite och sånt. Sen drog vi till gina trivot där annlo köpte en as söt tunika/klänning. Sen drog hon hem(eller hem till sin boooyfriend) och jag hem hit, ska snart plugga no om jag orkar sedan kommer Natalie över och ska sova här så det blir ju mysmys.

jag förut när jag var bloondish

CIAO!

ny piercing

Sådära, nu har jag hämtat farmor. Och jag fick en ny navelpiercing(en sen julklapp) av min faster och familj! Fan va fin den är alltså I love it! Tyvärr blev det ingen engelska läxa idag då för jag har ingen bok att skriva den i. Men får nog en ny imrogon annars blire lösblad, det kan du skriva upp! Jag ska snart sova för jag är ganska trött idag, I dont know why. Fast även om jag säger så, så kommer jag nog lägga mig senare. Men men ska nog ta och glo något avsnitt av One Tree Hill.

CIAO

missförstånd eller vad det nu är ..

Jag vet egentligen inte vad som hände men det jag vet är att jag inte vill ge upp för det här "lilla"...

a-del

Tja alla glada(!)
Idag har jag vart i skolan och har haft matte prov på a-delen. Det kändes rätt okej efter så hoppas på ett G iaf. Efter skolan skulle jag till tandläkaren och göra en ny bettskena men icke sa nicke jag ska bygga ut mina småtänder, JIPPIE.
Och efter det få en bettskena. När jag kom hem fixade jag en mjölksmoothie och den var gudomlig! Nu ska jag göra engelska läxan som ska vara klar på tisdag men känner mig rätt nöjd om den skulle bli klar i förtid. Sen ska jag åka och hämta farmor som ska bo hos pappa ett litet tag, vet tyvärr inte hur länge.

london 2008! I MISS

 CIAO!


can't help falling in love

rubriken säger väl allt?
man kan ju inte hjälpa när man blir kär eller blir förälskad eller bara gillar någon.
så jag hitta en cover av Elvis låt can't help falling in love med A*teens så den lägger jag in här så ni kan njuta av hur jävla bra texten är (a)

PUSS

nya jeans

Idag har jag vart i skolan, va väl inte så jätte roligt, iaf inte ämnerna vi hade. Efter skolan drog jag, Camilla och Annlo till farsta och fikade för min del blev det cola och hallonpaj med vaniljsås och dom tog cola och kladdkaka med grädde. Vi satt och snacka om allt. Sen gick vi och leta efter jeans och jag hitta ett par jag blev helt förälskad i och gissa? Jo mamma kommer till farsta och jag får jeansen snacka om att jag är överlycklig för det. När jag kom hem pluggade jag fysik och sedan käka jag. Nu är Natalie här så ska nog dra och vara social.

NATALIE OCH JAG

PUSS


 


sluut

Nu är filmen slut och jag är sjukt jävla kär i Heath Ledger, synd att en sån bra skådespelare är död. aja ska inte ta eran tid mer godnatt



synd att du inte vet hur många som hatar dig din patetiska h**a

soo you know

I am not standing on your side anymore

batman the dark night

Då ringde Robban och sa att jag fick batman the dark night som jag lånade av han för ett tag sen, men inte hunnit kolla på den ännu. Tack så mycket Robban! :)
En sak i filmen fattar jag inte bara(även fast jag inte sett fattar jag inte) hur Heath Ledger kan spela jokern han ser ju helt sörstörd ut fast i vanliga fall dör man av hans leende aja ska nog glo film.


CIAO

studiebesök

Nu sitter jag här framför datan hemma hos mamma. Idag har jag vart i skolan och på studie besök i Sveriges Riksdag, det var faktiskt roligt även om det låter tråkigt. Efter skolan åkte jag med Elin till hörtorget för hon skulle möta sin mormor och jag åkte och överraskade mamma hos tandläkaren. Det var ju lika bra för nu har jag en tid hos tandläkaren på onsdag efter skolan. Nu sitter jag och läser min Frida tidning som kom idag så ska fortsätta med det!


Sen vill jag tacka Camilla som fixa min blogg ! TACK CAMILLA♥

PUSS

cp blogg

När jag ändrat lite så cpar sig bloggen efter jag tog bort sök, någon som vet hur jag gör den normal(?).
jag ger iaf upp om inte någon snäll jävel stiger fram och hjälper mig! hahah godnatt!

avslutad..

Så nu är röstningen avslutad och vinnaren blev... oavgjort mellan 3an och 4an, så då gör jag så att eftersom 4an blev röstad sist så blir det 3an.

PUSS

röstning till och med senast 22.00

Så nu har jag 4 olika headers att välja mellan och därför tänkte jag ha en röstning så kommentera vilken som du tycker jag ska ha.

1.

2.
3.
4.

PUSS !

design

Så nu är jag tillka hos pappa igen. Jag var över till mamma för att äta och duscha, Natalie var där så det var ganska trevligt. Tycker synd om Natalie för hon har tandvärk och det är ju inte så skönt. Nu när jag sitter här hos pappa och har inget att gör så kan jag ju göra om min design lite. Så nu ska jag försöka fiffla om lite här i bloggen får väl se om det blir något bra resultat. CIAO!

I really want too feel that feeling with you and you know it


frulle

så nu har jag och Camilla typ precis käkat klart, typ vaknade as sent så det är segarsöndag.
Idag ska man väl bara fixa inför skoldagen i morgon, min klass ska nämligen på studiebesök på Sveriges Riksdag. Men jag ska åka med pappa på morgonen eftersom han jobbar där så får jag mer tid med pappa, vilket jag uppskattar eftersom jag bara bor här varannan helg(jag är här nu). Natten spenderade jag med Camilla, vi var väldigt sociala dom tre sista timmarna på natten(not). Vi sa något till varandra typ varje halvtimme, haha! Men bara av att umgås eller sitta vid en varsin data som vi gjorde är jävligt soft. Nej nu ska inte sitta här och berätta mer nu ska jag kolla lite saker inför imorgon, CIAO!


haha var tvungen ifall en person kollar på min blogg höhö

Achmed In Tha House !

Tjenare !
Det är Achmed som kikar in på Hazzans bloggeloggish. Jovisst jag heter Achmed, men ni kan väl kalla mig camilla. Hur som helst, idag har vi sett på Twilight samt varit inne på en kolsvart toalett, jo det var trevligare än vad det låter haha. Menmen, idag ska jag nämligen sova här, och kära Angelica sitter här bredvid, hon orkar bara inte skriva (latmasken nummer ett) Så lilla jag gästbloggar idag. nu sitter vi ialla fall här och lyssnar på Sebastian krantz - innan natten vaknar, blev liksom förälskad i han när när han var med i talang , så kom och tänka på honom nu. Men nu började Angelica spela piano, så man hör inte så superbra. Ialla fall, angelica ska alldeles strax fixa mina naglar så we seeyah lated dudes !
PUSS!


jag hatar missförstånd

missförstånd blir det hela tiden och det är fan heller bra missförstånd så man ska fan börja prata tydligare så det inte blir några för jag hatar missförstånd !

flääätan..


en ostburgare i stan..

Så nu kan jag ta det lite lugnt och skriva i bloggen...
Jag har vart i stan med Elvira today, vi käka cheeseburgare och gick runt och tog massa foton. Elvira shoppa även en bok - BOKMALEN ELVIRA SOM LUKTAR PARFYMEN PUNDAR KISS  JAG SKOJA ! 
Vi hade jävligt roligt och vi pratar alltid om allt, fast vi umgås inte så ofta vilket är väldigt synd eftersom Elvira är sjukt underbar för er som inte visste det redan ! man blir alltid glad av henne  , hihi

Imorgon är det skola igen så upp klockan sju och fixa sig , fast jag behöver dock ej tänka på kläder för det har jag redan bestämt.
Jag ska ha ;en blå tröja där det står notting hill , london
nudie jeans och svarta skor
SEN SOFIE SKA GÖRA INBAKAD FLÄTA PÅ MIG SOM HON GJORDE IDAG SÅ JÄVLA DUKTIG! ÄR STOLT ATT KALLA DIG MIN BÄSTA VÄN!

nej nu ska jag och mamma käka äppelpaj för att fira förra termines betyg som jag fick idag, G i alla ämnen minst iaf..



CIAO!


en bild säger mer än 1000 ord





JAG ANGELICA HJORTH ÄLSKAR DIG ELVIRA ERIKSSON♥

Jag älskar dig !



NELLY DU ÄR VÄRD MER ÄN ALLT PENGARVÄRDE PÅ JORDEN !

jag ska bli bättre

såå , nu skriver jag ängtligen , jag ska verkligen bli bättre , det är bara att man inte loggar in på datan så mycket just nu.
jag har öroninflamation :/ , faltiskt inte så roligt men känns mycket bättre nu :)
idag hälsade vi på Morgan, Caroline, Emanuel och Li :) , skit mysigt ju bara att synd att dom bor borta i bro så det tar ju en stund att åka dit men då är det så bra att Natalie var med för då är det typ aldrig tråkigt :), Natalie sov hos oss i natt och ska göra det igen :) , ikväll blire sing star med mammsen och Natalie :)
nu komme rjag inte på något mer att skriva :)

Ciao!<3

Natalie & jag på nyår

RSS 2.0